November 20.

Hihetetlen, hogy legutóbb októberben hoztam létre bejegyzést, most pedig már november 20. van. Kevesebb, mint 1 hónap múlva otthon leszek, pedig még annyi mindent terveztem: összejövetelek, kirándulások, bulik, tanulás. :D Nem panaszkodom, minden napra van már a hazautazásomig programom. :)

Hogy mik történtek mostanság? Túl vagyok egy tanulósabb időszakon, már hazament két kedves osztrák barátunk, voltam finn sitsiten, jéghokimeccsen, hivatalosan is kezdetét vette a karácsonyi időszak Kuopioban, volt a Mikulás és néhány rénszarvas a városban. Rendeztünk hamburger estét, tartottunk magyar vacsorát Dorinával és Jankával néhány barátunknak, Saara pedig engem tanított finn lazaclevest és fahéjascsigát készíteni. Voltam többször is salsázni, elkezdtem finnül tanulni és kötni. Volt gyünyörű hóesés, csodaszép táj, majd felmelegedés és eső. Most megint esett a hó, de jövő héten újra 0 fok felett lesz a hőmérséklet. Próbálok mindenféle sportot kipróbálni amire csak lehetőséget ad a bérletem, ma például Hot Yogan voltunk Kasiaval és Lauraval. Hétfőnként vízitornázni fogok járni, mert az az apartmanunk melletti hotelban van és utána használhatjuk a jacuzzit és a saunát is. Ki szeretném még próbálni a rúdtáncot, a jazzt, a légjógát és mindenféle más jógát. 

Jövő héten fogorvosi szaknapok lesznek Helsinkiben, így csütörtökön és pénteken ott leszek, majd péntek este megyünk Dorinával, Jankával és a német Laurával Tallinba, ahonnan vasárnap jövünk vissza.

Íme pár hangulatkép: